Tafeltennis blogs

Wij weten dat er veel komt kijken bij de gevarieerde onderdelen van tafeltennis. Bij het kopen van een tafeltennis attribuut wil je je dan ook goed later informeren. Wij gaan per onderdeel verder in op de do’s & dont’s en geven tips voor het online kopen van een tafeltennis item!


Meest gelezen tafeltennis blog

Best beoordeelde tafeltennisbatjes

Je hebt ze in allerlei soorten en maten: tafeltennisbatjes. Een tafeltennisbatjes kopen kan dan ook een hele uitdaging zijn en waar begin je de zoektocht? Bij de tafeltennis specialist uiteraard! Wij hebben de best beoordeeld tafeltennisbatjes voor je op een rijtje gezet zodat je sneller een keuze kunt maken…


Laatste berichten
pingpongclub

Pingpongclub

De pingpongclub in Utrecht is wellicht wel de meest populaire pingpong bar onder tafeltennissers. Bij de pingpongclub kun je in een ongedwongen sfeer een biertje drinken gecombineerd met een potje ping pong in een bar.

tafeltennissen2

Tafeltennisvereniging

Je vindt een tafeltennisvereniging in steeds meer plaatsen. Wanneer je op zoek bent naar een tafeltennisvereniging is het goed om je bewust te zijn van enkele criteria en vervolgens een club uit te kiezen die bij je past.

tafeltennistafels

Tafeltennis regels

Zoals iedere sport heb je te maken met spelregels van tafeltennis. In dit artikel brengen we je deze tafeltennis spelregels bij. Leuk om te weten: de eerste tafeltennis regels zijn eind 19e eeuw al bedacht en in de loop der tijd aangepast tot de huidige tafeltennis regels.

tafeltennis regels

Tafeltennisschoenen

Het nut van goede tafeltennisschoenen wordt nog wel eens onderschat, tijd voor opheldering! Wat nog wel eens vergeten wordt is dat goed tafeltennis spel begint bij je voetenwerk. En vrijuit bewegen van je voeten rondom de tafeltennistafel begint door goede tafeltennisschoenen te kopen!

pingpongbatje

Tafeltennisbatje

Wat is een goed tafeltennisbatje? Waar koop ik een tafeltennisbatje? Zelf een tafeltennisbatje samenstellen? Dit zijn slechts enkele vragen die wij veelal krijgen bij de aanschaf van een batje. Samengevat: kies een tafeltennisbatje dat past bij je speelstijl, budget en natuurlijk je persoonlijke smaak.

tafeltennistafel

Tafeltennistafel

Een tafeltennistafel is de basis van tafeltennis en wordt met het jaar populairder. Een tafeltennistafel kopen kan al vanaf €100 en biedt jaren speelplezier.

pingpongballen

Pingpongballen

Heb je de beschikking over een tafeltennisbatje, dan heb je natuurlijk ook pingpongballen nodig om mee te spelen! Een pingpongbal heb je in allerlei varianten en wij zullen je informeren over de verschillende pingpongballen die je kunt kopen.